Contacteer ons vrijblijvend: 0494 31 11 13
Wij zijn vandaag open van 09u00 — 18u00
menu
Balayages ook voor kort haar

Balayages ook voor kort haar

Balayages in lang haar zijn de absolute must-have voor dit najaar.
Maar ook de korte kapsels kunnen de voordelen van een balayage ervaren. Ik hoor het je denken: Maar waarom dan? Wel, ik zet de voordelen op een rijtje.

1. Het voegt diepte toe


Dit heeft als gevolg dat je snit helemaal opleeft en dat je haarkleur veel mooier uitkomt.

2. Herinneringen aan de zomer


Met een natuurlijke balayage lijkt het altijd alsof de zon met je haren heeft gespeeld, en zo blijf je langer in zomermodus (altijd een goed idee!). Onze kappers weten altijd perfect waar ze precies de lichte lokken moeten plaatsen voor een optimaal sunkissed-effect.

3. Twijfel niet langer tussen warme of koele tonen


Met een balayage kunnen we de perfecte blend creëeren tussen warme en koele tonen. Zo is jouw haarkleur zeker niet standaard!

4. Yes Undercut


Het verschil in lengtes maakt je kapsel meteen modern en het grote voordeel is dat je je haren elke dag anders kan stylen, incl. balayage.

5. En wat met de frou?


Onze kappers weten precies hoe ze de balayage heel zacht in de frou kunnen aanbrengen, alsof het lijkt dat jouw hele haarkleur probleemloos in elkaar overvloeit.
Maak jij je zorgen over haaruitval?

Maak jij je zorgen over haaruitval?

Dat gevoel als je je haren kamt, en je borstel zit vol haren? Of dat gevoel dat je haarpunten afbreken tijdens elke brushing? Dat is verleden tijd, want wij hebben de oplossing voor jou: Genesis, van Kérastase.
Met Genesis moet je je niet langer zorgen maken over haaruitval, want deze behandeling werkt op 2 niveau's:
1. Het stimuleert de groei van je haren, waardoor haaruitval verleden tijd is;
2. Het versterkt je haarlengtes, waardoor deze niet meer afbreken.

Wij tonen je graag hoe je de producten thuis kan gebruiken. Je zal zien dat het erg gemakkelijk is, en het niet veel tijd hoeft te kosten.
Ook in het salon bieden wij een intensieve behandeling aan om je haaruitval tegen te gaan. Je kan deze behandeling ook preventief laten uitvoeren, zodat je haren sterk, gezond en gevoed blijven.
Balayage: zacht & natuurlijk

Balayage: zacht & natuurlijk

Een balayage kan ook zacht en natuurlijk zijn. Graag geven wij je de haarkleur die bij je past, want zo ben je “Mooi Jezelf”. Het is altijd een zoektocht naar dé perfecte haarkleur, maar wist je dat je bij ons professioneel advies krijgt? Enkel zo kunnen we jouw perfecte haarkleur achterhalen.
Van een een haarkleur verwachten wij dat deze je natuurlijke schoonheid kan accentueren, aangepast op de tijd en moeite die jij er zelf wil insteken. Alles is bespreekbaar, want enkel zo kan je met een brede glimlach ons salon weer verlaten.
Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Duurzaamheid, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten is waar Aveda voor staat. Daarnaast testen zij nooit op dieren, draaien de productieafdelingen volledig op wind- en zonneënergie en is het merk 100% vegan, vrij van synthetische parfurms, siliconen en petroleüm. Met zowel haarverzorgingsproducten en stylingproducten kunnen wij onszelf biokapper noemen. Ook omdat wij werken met de haarkleuringen van Aveda: een creatief proces waarbij we elke klant een gepersonaliseerde haarkleur kunnen garanderen met enorme houdbaarheid en glans, zonder de haren te beschadigen. De mogelijkheden zijn oneindig en te ontdekken bij jouw kapper in Pelt.
Blonde coiffure naar koele toon

Blonde coiffure naar koele toon

Geef je blonde coiffure eens een koele toon, of zelfs een grijze weerschijn. Belangrijk is wel om deze kleur goed te onderhouden. Daarom kan je na 3-4 weken langs de kapper gaan voor een opfrissing. Dit bestaat uit een glansbehandeling van 10 minuten die ervoor zorgt dat je kleur blijft stralen en ook dat de warme tinten weer geneutraliseerd worden. Bovendien raden wij ook aan om thuis je haren te onderhouden om verkleuring tegen te gaan en deze mooie glans te behouden. Wij geven je graag gepersonaliseerd advies in ons salon.