Contacteer ons vrijblijvend: 0494 31 11 13
Vandaag zijn wij gesloten
menu

Keratinebehandelingen

Langdurige transformatie in perfect zijdezacht haar.

Kerasilk communiceert actief met de structuur van het haar.

Met onze nieuwe salonprotocollen zijn wij nu in staat om jouw haar langdurig van structuur te veranderen waardoor je haar er weer als nieuw uitziet.

1. Keratinebehandeling: Met een resultaat tot 5 maanden lang wordt de keratine in je haar aangevuld waardoor weerbarstigheid, pluis en frizz verdwijnt en je haar zijdezacht gaat aanvoelen. Bespaar veel tijd in de badkamer en sta 's morgens meteen op met prachtig haar.

2. Anti-Frizzbehandeling: Met een resultaat tot 6 weken temmen wij de pluis en frizz in je haren. Deze intensieve verzorging is de nieuwste innovatie in de kapperswereld en zal je het leven een pak aangenamer maken. Geen frizz meer bij regenweer, sneller je haar in model gebrusht en zijdezachte lokken? Dit is de behandeling die jij zoekt.
“Dit is elke euro waard: ik kan niet meer zonder!”

Glenn, salon-specialist Kerasilk:

"Na een lange zoektocht in de kapperswereld kwamen we in contact met Kerasilk en we vonden eindelijk wat we al zolang zochten: een gegarandeerd resultaat met hoogkwalitatieve producten en een aangenaam salonmoment. Dit past perfect in ons salon. We horen dagelijks vrouwen, en zelfs mannen, klagen dat ze veel tijd moeten steken in het stijlen van hun haren of om de frizz weg te werken 's morgens; om dan bij aankomst op het werk al weer niets meer te zien van al dat harde werk. Met Kerasilk kunnen wij deze mensen eindelijk een langdurige oplossing bieden, zelfs tot 5 maanden lang gegarandeerd resultaat."
Keratinebehandeling Long
€300.00*
Keratinebehandeling Mid
€270.00*
Keratinebehandeling Short
€240.00*
Anti-Frizz Treatment Long
€90.00**
Anti-Frizz Treatment Mid
€75.00**
Anti-Frizz Treatment Short
€60.00**
*Deze prijzen zijn inclusief productaankoop voor thuisgebruik, wat zonder twijfel nodig is om het resultaat van de behandeling te garanderen. Deze producten bestaan uit Shampoo & Aangepaste Haarverzorging. Een extra ondersteunend keratineserum is sterk aangeraden, en nog niet meegeteld. (Aankoop is €31,90).
**Bij de Anti-Frizzbehandeling zijn geen producten meegerekend, maar deze zijn wel sterk aangeraden om ook aan te kopen voor thuisgebruik. Enkel zo kunnen wij de 6 weken-garantie geven.