Contacteer ons vrijblijvend: 0494 31 11 13
Vandaag zijn wij gesloten
menu

Wij genieten ervan om u te laten stralen.

Geniet van de me-time en ga stralend weer buiten.

Niet gewoon naar de kapper.

Veranderd je kappersbezoek in een ervaring bij Les Cheveux

Onze werkwijze garandeerd een persoonlijke benadering. We nemen altijd voldoende tijd om te luisteren naar jouw wensen en wij zullen daar een voorstel in doen. Je krijgt uitleg bij elke stap, zodat je zelf nooit voor verrassingen komt te staan. Om jou een correcte prijs te geven, moeten we het haar gezien hebben om dit te kunnen beoordelen. Wees daarom welkom voor vrijblijvend advies. Wij zijn een kapsalon dat anders wil zijn als de andere: een plek waar je jezelf mag zijn en waar je stralend gelukkig weer buitenstapt. Je kan ook betalen met de bankkaart.

Onze prijslijst.

Brushing
€ 28 / € 35 / € 50
Snit brushing
€ 69 / € 76
Snit heren
€ 37
Snit Jongeheren
€ 29
Kleuring bijwerken
€ 42
Kleuring volledig
€ 52
Kleuring & Meches
€ 61
Supplement
€ 12
Ombre
€ 53
Highlights Zilverpapier
€ 53
Highlights Zilverpapier volledig
€ 68
Toner
€ 20
Intense Fusio Dose Kérastase
€ 15
Intense Scalp Clinique Kérastase
€ 31
Alle prijzen zijn inclusief verzorgende en aangepaste shampoo & standaard verzorging, verstevigings- en afwerkingsproducten van Aveda, Kérastase of L’Oréal Professionel. Het is altijd mogelijk dat we een supplement nodig hebben bij een haarkleuring, afhankelijk van haarlengte en haartextuur.
Maar onze persoonlijke aanpak garandeert een eerlijke prijscommunicatie, we zullen nooit diensten uitvoeren die niet eerst besproken werden. Geen verrassingen aan de kassa. Indien een prijsofferte op voorhand jou kan helpen, aarzel niet ons te contacteren. Zo plannen we een gratis en vrijblijvend moment in om alle wensen te bespreken, waarna we een afspraak kunnen inplannen voor het uitvoeren van de diensten.

Producten voor hem.

Ook voor de heren zijn wij geen standaard salon.

Wij weten zelf hoe belangrijk mannen het vinden om gehoord te worden bij de kapper: bezorgdheden rond de hoofdhuid of haren zijn bespreekbaar. Voel je vrij om deze uit te spreken, zodat wij je hierin kunnen helpen. We hebben oplossingen in huis voor alle hoofdhuidproblemen. Ook volgen wij de laatste trends in de herensnit, maar we zijn geen barbiers. Dus als je als man op zoek bent naar een salon dat naar je luistert en waar je kan genieten van jouw me-time tijdens een mooi verzorgd ritueel, dan ga jij ongetwijfeld gelukkig bij ons buiten stappen.
Aveda Invati Advanced Shampoo

Aveda Invati Advanced Shampoo

Reinigt en exfolieert de hoofdhuid op een zachte manier, waarbij de haarwortels worden gestimuleerd door de aanwezigheid van wintergroen en kurkuma.
Aveda Invati Advanced Scalp Revitaliser

Aveda Invati Advanced Scalp Revitaliser

Vermindert haaruitval als gevolg van afbreken* wat helpt om het haar dat je hebt langer te behouden. Als het eenmaal per dag wordt aangebracht, penetreert deze verkwikkende formule met onze innovatieve melange van mandarijnschillen en Japanse duizendknoop het haar en stimuleert de aanmaak van keratine, een belangrijke bouwsteen van je haar.
Kérastase Bain Dermo Calm

Kérastase Bain Dermo-Calm

Dit is een mildreinigend haarbad voor de gevoelige hoofdhuid. Kalmeert, hydrateert en reinigt de gevoelige hoofdhuid.

Producten voor haar.

Bij iedere afspraak verwennen we u graag met onze luxueuze voetbaden.

Voor de dames hebben wij een ruim assortiment kwaliteitsproducten van Aveda en Kérastase. Aveda is een duurzaam, natuurlijk, siliconenvrij, cruelty free en vegan topmerk, met een breed assortiment van producten voor alle hoofdhuid- en haarproblemen. Met Kérastase hebben wij een luxueus haarmerk in huis dat gebaseerd is op de meest luxueuse parfums en glans en zachtheid garandeert, ook met een uitgebreid gamma producten.
Kérastase blond Absolu Cicaflash

Kérastase Blond Absolu Cicaflash

Kérastase Blond Absolu Cicaflash is een conditioner en masker in één. Geschikt voor ontkleurd haar en zorgt ervoor dat jouw haar intensief wordt gevoed. Bovendien wordt jouw haar beschermd tegen antioxidanten, UV-straling van de zon en haarbreuk. Het haar wordt door de speciale formule met Hyaluronzuur en Edelweiss bloem gehydrateerd. Met als gevolg zijdezacht en glanzend haar. Het grote voordeel is dat jouw haar niet verzwaard en licht blijft aanvoelen.
Aveda Botanical Repair Hair Masque

Aveda Botanical Repair Hair Masque

Vermindert haarbreuk, herstelt glans en vermenigvuldigd haarverbindingen in 3 belangrijke lagen van het haar. Het is een intensief haarmasker dat veel verder gaat dan de meeste andere haarmaskers. Met dit masker ben je in staat je haar te repareren, met als gevolg gezond en stralend haar.
Kérastase Bain Genesis

Kérastase Bain Genesis

Dit is dé oplossing voor zwak en gevoelig haar dat last heeft van haaruitval als gevolg van haarbreuk. De shampoo versterkt namelijk de haarvezel, waardoor haaruitval al vanaf het eerste gebruik wordt verminderd. Het resultaat? Een vollere en gezond ogende look.